Fordi gode kunder fortjener godt håndværk​

​Totalrenoveringer​ i Assens

Murer- og tømrerfirma Bech & Vedel I/S holder til på Fyn, men vi tilbyder totalrenoveringer i det meste af Danmark.

Virksomheden drives af murer Anders Holstein Bech og tømrer Martin Vedel, der begge har stor erfaring med ledelse af byggerier. Vi kan derfor tilbyde kyndig og kompetent byggeledelse i forbindelse med totalrenoveringer, ligesom vi er gode til at vejlede og rådgive.

Vi kan varetage det hele i en totalrenovering

​Du skal derfor ikke spekulere på noget som helst, når vi udfører totalentrepriser, eftersom vi tager os af alt fra start til slut, herunder al koordinering mellem håndværkerne. Men vi kan naturligvis også varetage delentrepriser i forbindelse med en totalrenovering.

Vi laver totalrenovering af alle slags ejendomme. Det gælder både erhvervsbygninger, institutioner, sommerhuse, parcelhuse, villaer og lignende. Vi kan enten lave det hele på en gang, eller vi kan udføre det i aftalte etaper.

Fleksibilitet & levering af høj kvalitet

Vi lægger særlig vægt på god service og stor fleksibilitet, ligesom vi altid overholder alle aftaler og sikrer, at det færdige arbejde bliver leveret i høj kvalitet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder i forbindelse med en totalrenovering.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Bech & Vedel I/S

CVR: 35370633

KONTAKT