Fordi gode kunder fortjener godt håndværk​

Tilbyg-, Nybyg-, & Ombygning​

​Murer- og tømrerfirma Bech & Vedel I/S udfører ombyg, tilbyg og nybyg i enten delentreprise eller hovedentreprise i det meste af Danmark. Dertil kommer, at vi er specialister i lavenergiboliger.

I forbindelse med hovedentrepriser råder vi over tre fagområder i firmaet, hvilket er murer, tømrer- snedker samt maler. Dertil kommer, at vi har to samarbejdspartnere inden for henholdsvis VVS og el. Vi kan naturligvis også tilbyde delentrepriser inden for disse håndværk.

Alle former for ombygninger, tilbygninger og nybyggeri

​Vi laver ombygninger, tilbygninger og nybyggeri i forbindelse med alle typer af ejendomme, hvad enten det er erhvervsejendomme, sommerhuse, villaer eller parcelhuse.

Det betyder, at vi kan ombygge en ejendom, således værelser bliver slået sammen, eller rum bliver lavet om til flere værelser.

På samme vis kan vi lave en tilbygning, hvis der mangler et værelse, hvis stuen skal laves større, eller hvis der skal opføres en garage. Vi vil i den forbindelse lægge særlig vægt på rådgivning om materialer, så det nye og det gamle kommer til at matche eller se ens ud.

Vi kan også opføre helt nye huse af enhver art, hvis du for eksempel har købt en tom grund, eller vil have det gamle hus revet ned, og et nyt bygget op.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Bech & Vedel I/S

CVR: 35370633

KONTAKT