Fordi gode kunder fortjener godt håndværk​

Murer i Assens på Fyn

Du kan altid stole på vi lever et flot og stabilt håndværk.

Vi udfører alle former for murerarbejde​

​Murer- og tømrerfirma Bech & Vedel I/S tilbyder at udføre alle typer af mureropgaver, herunder blandt andet tagrenovering, fugearbejde, flise/klinkearbejde, sætningsskader og forsikringsskader, men også ombygning, tilbygning samt betonarbejde.

Badeværelser i Assens på Fyn

​Vi er gode til at lave nye badeværelser, men også renoveringer. Udover at vi kan udføre alt murerarbejdet, kan vi også stå for maler- og tømrerarbejde. Det er også muligt for os at stå for hele entreprisen, hvor vi benytter vores samarbejdspartnere inden for el og VVS.

Facaderenovering i Assens på Fyn

Vi udfører også alt inden for facaderenovering som for eksempel omfugning, facadepudsning, netpudsning, skalmuring, filtsning, sandblæsning med eller uden vand samt reparation af blandt andet frostskader. Vi kan udføre facadearbejde på alle bygninger, herunder villaer, parcelhuse og sommerhuse.

Støbning i Assens på Fyn

Desuden udfører vi støbninger og belægninger i forbindelse med nybyggeri, ombygninger og tilbygninger. Det kan være armering, støbning af trapper og støbning af gulve. Vi arbejder også med indermure og multiblokke.

Kontakt os for et tilbud

Ring gerne for et uforpligtende tilbud på din opgave eller hvis du blot har et spørgsmål vedrørende murerarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Bech & Vedel I/S

CVR: 35370633

KONTAKT